Psihološko svetovanje, samospoznavanje

 

Psihološko svetovanje, ki to ni.

Namen svetovanja je odločanja, postavljanja odločitev namesto svetovanca. Naš pristop je drugačen – skupaj s svetovancem iščeva, ter raziskujeva njegov notranji svet, vse z namenom, da sam najde odgovore na morebitna vprašanja, prevzame odgovornost in samostojno deluje.

Če bi že morali podati opis za samospoznavanje, bi izgledal nekako takole: psihološko analitična eksploracija lastne duševnosti, kjer tradicionalni (psihoterapevtski) odnos terapevt-pacient zamenja odnos raziskovalec-raziskovalni partner, “tradicionalni” namen zdravljenja pa “netradicionalno” spoznati in resnično razumeti sebe.

 

Miha Potočnik, univ.dipl.psih., se je s takim pristopom srečal že tekom študija, pod okriljem Mateja Černigoja. 8 let kasneje v grobem še vedno sledi Černigojevim postavljenim smernicam samospoznavanja, dodaja pa svojo specifično noto, kot posledica njegovega profesionalnega ukvarjanja z jogo, meditacijo, pisanjem ter drugimi samospoznavalnimi dejavnostmi.

Srečanje traja od 1 ure do 1 ure in pol – odvisno predvsem od udeleženca samega in njegovega (notranjega) procesa, ki se takrat odvija.

Posamezno srečanje = 40 eur
Zakup 10 srečanj = 350 eur
Študenti, brezposelni, upokojenci = 30 eur

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s