Lokacije

Mjoga studio, na Tržaški cesta 2, Ljubljana, se imenuje Joga Votlina
Widnow2

Nahaja se v pol kletnih prostorih poslovne stavbe na začetku Tržaške (poznana kot “Bivša tobačna”). Zaradi posebne arhitekture, specifičnega vzdušja in dejavnosti, ki jih notri izvajamo (Iyengar jogo, meditacijo, psihološke dejavnosti ipd.) smo jo poimenovali  Joga Votlina.

Prostor zaobjema majhno dvorano, predprostor (garderoba in kotiček za druženje) ter dodaten predprostor/hodnik. Za vadbo joge dvorana sprejme do 10 vadečih, za ostale dejavnosti pa tudi do dvakrat več.

 

This slideshow requires JavaScript.

Votlina ima lasten vhod iz zadnje strani stavbe (glej spodnji zemljevid). Možen je tudi dostop skozi glavni vhod stavbe. V popoldanskih urah je brezplačni parkirni prostor na voljo neposredno pred vhodom, v dopoldanskih urah pa je na voljo plačljivi parkirni prostor v Oražnovi ulici (naslednji izvoz iz Tržaške ceste) in parkirišče ob upravni enoti.

Neposredno pred stavbo je tudi avtobusna postaja (Tobačna), čez cesto ob Tramvaju pa BicikeLJ.

298073_287654441250951_1699936840_n

zemljevid -sat2

Za najem ali druge informacije glede prostora:   (+386) 51 354 963, miha.joga@gmail.com


Dvorana v Železnikih

Nahaja se v 1.nadstropju stavbe na Češnjici 54, Železniki, neposredno nad KGZ trgovino Češnjica in Knjižnico. Vhod je s spodnje strani stavbe, ob lokalu Lušina. Dvorana sprejme do 20 vadečih.

Zemlj Žel